Schilderwerken op maat

Uw interieur heeft een likje verf nodig? De verbouwingen zijn achter de rug en het is tijd voor de afwerking? Maak van uw huis een thuis met een interieurafwerking op maat door een vakman die van aanpakken weet. Reken alvast op Bernard Santens voor de schilderwerken in  regio Marke.

Binnen- en buitenschilderwerken

Bernard Santens verzorgt al uw binnen- en buitenschilderwerk. Geen enkel oppervlak in of rond uw woning is veilig voor onze verfkwast. Wij geven de meest diverse muren, ramen en deuren een nieuwe verflaag in de kleur van uw dromen. We volgen voor u de nieuwste trends op het vlak van kleuren en afwerking, zodat u steeds de juiste keuze kunt maken.

En nog zoveel meer

Een goede afwerking stopt niet bij binnen- en buitenschilderwerken. Bernard Santens verzorgt voor u het totaalpakket. Ook voor behangwerken, raamdecoratie, vloerbekleding en het plaatsen van sierpleisters bent u bij ons aan het juiste adres.

Eén aanspreekpunt, een duidelijke communicatie en een onberispelijke service. Daar staan we voor. Voor meer info of een vrijblijvende offerte, aarzel niet om contact met ons op te nemen.


Back to Top